BRONZE

En bronzehjemmeside i WordPress inkluderer et flot og elegant design samt opsætning af diverse standard moduler. Denne er tiltænkt mindre virksomheder, bloggere, kunstnere, bands og promotionsider m.fl. Selvom det er den mindste løsning, kan du alligevel hurtigt selv administrere alt indhold.

Pris: 7.998,- ex. moms

SØLV

En sølvhjemmeside i WordPress – til dem der gerne vil have unikt design eller unik opsætning af moduler. Denne løsning er typisk tiltænkt mellemstore virksomheder, designere, konceptidé, større foreninger, forretninger o.l. Det vil sige mellemstore projekter med opsætning og tilpasning af flere moduler.

Pris: 12.998,- ex. moms

GULD

Til dig med en detaljeret kravspecifikation med meget specifikke ønsker. Disse projekttyper kræver derfor en del tilrettelæggelse, samt projektstyring. Denne løsning er typisk tiltænkt store virksomheder/organisationer som ønsker omfattende opsætning eller design.

Pris: 18.998 ex.moms

Med Wordpress har du fuld kontrol til rent administrativt at kunne vedligeholde og opdatere din hjemmeside. Du får alle muligheder for udvidelse af hjemmesiden med f.eks. flere sider, videoer, en webshop, mv. og Chrislea kan designe og bygge din hjemmeside som du vil have det i dette CMS.

Når du får fremstillet en WordPress hjemmeside hos Chrislea, klæder vi dig på, så du er klar til at administrere din hjemmeside. Dette inkl. instruktion af CMS, designudkast, iterationer og rådgivning om muligheder i systemet og meget mere…

Ud over hjemmesider, tilbydes mulighed for at oprette en webshop, sætte domæne op med det webhotel, der passer til jeres behov, grafiske layouts til webbanner, logo og brevpapir, samt opsætning af nyhedsbrev og tilknytning til dine sociale profiler, såsom facebook instagram, twitter, etc.

Du leverer som udgangspunkt selv tekst og billeder til din nye hjemmeside, men vi sparrer gerne med dig om indholdet.

Chrislea leverer det meste i grafik, så spørg endelig!

* Chrislea tilbyder hosting i samarbejde med one.com – dvs. at dit domæne og webhotel ALTID vil stå registreret i dit navn. One.com yder 24 timers support, og dertil kommer mailsystem med uendeligt antal mailadresser, forwardfunktion, mv. Vi kan naturligvis arbejde med din eksisterende udbyder, men kræver dog, at din nuværende aftale indebærer ftp og myqsl for at kunne installere wordpress.

Chrislea sørger for alt det tekniske ved oprettelse af webhotel, webshop, mails samt flytning og oprettelse af domæner etc.