Ønsker du at holde 24 timer åbent i butikken?

Så er woocommerce-løsningen den helt rette til dig. Chrislea opsætter din webshop, som det passer dig – enten som en del af din hjemmeside, hvor du har en faktisk firmaforside, eller en integreret løsning. Vi skræddersyr layoutet, så det er i stil med din virksomheds identitet. Vi ønsker, at dine kunder skal få den samme følelse på din webshop, som de gør, når de træder ind i din butik.

Hos Chrislea for du installering af Woocommerce inklusive opsætning af betaling med dankort og andre betalingskort efter ønske samt 5 produkter sat op til at starte med. Det betyder, at vi for få penge kan give dig en professionel webshop, hvor du selv hurtigt og nemt kan administrere det hele.

Shopløsningen tilbyder:

    • Online Katalog| Er du ikke helt sikker på, om din virksomhed er klar til at sælge online? Så tøv ikke! Vi sætter bare din shop op som et online katalog, så dine kunder kan se dit udvalg. Når du så er klar til at åbne butikken, så aktiverer vi den for dig.
    • Vedligehold selv produkter og priser | Woocommerce er meget enkelt  og du kan let oprette de produkter, du ønsker, man skal kunne købe i din shop. Du har rig mulighed for at lave evt. varianter af dine produkter (str., farver, osv.), og du kan evt. også lave forskellige priser/stk. alt efter antallet af varer, som dine kunder ønsker at købe. Du har mulighed for at vise en “kunder købte også”, “sidste nye produkter” eller “mest sete”, så du derved kan skabe noget mersalg i din shop. Varer kan uden problemer tilføjes flere produktgrupper, som du også selv nemt administrerer. Varen skal dermed kun oprettes én gang. Og der er uendelige mange muligheder for at tilpasse dine produkter – alt efter, hvad der passer til din forretning.
    • Fragten beregnes automatisk | I Woocommerce bliver fragten automatisk tilpasse ud fra vægten på den totale mængde varer i kurven. Da du også selv kan bestemme, hvilke lande, du vil sælge til, kan fragten selvfølgelig også være forskellig – alt efter hvilket land, kunden bestiller til. Du kan også lave en “fragtfri” løsning. Hvis dine kunder lægger mere end for f.eks. 599,- kr. varer i kurven, så bliver fragten automatisk gratis – det bestemmer du helt selv. Alt dette er helt standardfunktion.