CHRISLEA startede helt naturligt for mig tilbage i 2006, da jeg ved siden af studiet i International Business på CBS, fik løbende opgaver indenfor hjemmesideprogrchrislea profilbilledeammering, grafiske løsninger, oversættelser og korrekturlæsning. CHRISLEA er en sidebeskæftigelse for mig ved siden af min kontorfuldmægtigstilling i Forsvarets Materiel- og Indkøbsstyrelse, hvor jeg sidder med bl.a. udarbejdelse af statslige projektorienterede indkøbsprocesser. Førhen har jeg været ansat i Danmarks Radio, DR Nyheder, som researcher, nyhedskoordinator og projektleder. I begyndelsen af 00’erne var jeg ansat i BMWs marketingafdelinger i henholdsvis München og i New York fra 2001 – 2004.

Jeg har derfor siddet for den anden ende af kommunikationsbordet i mange år og har en god forståelse for, hvad der skal til, for at få et budskab ud via medierne, skaber mersalg og hvor vigtigt det er, at følge en kommunikationsstrategi. I 2009 blev jeg indstillet til prisen som årets iværksætter for et større IT-projekt.

Når jeg udvikler hjemmesideløsninger er det altid i et tæt samarbejde med kunden, så slutresultatet kommer til at fremstå professionelt og troværdigt. Jeg har konstant en finger med på pulsen, når det kommer til de nyeste teknologiske fremskridt, og jeg har derfor en god fornemmelse for, hvilke tiltag, der vil være optimale for en given virksomhed/personprofil.

I CHRISLEA tilbyder jeg alle former for hjemmesider, grafiske løsninger, facebooksider og andre sociale profiler, såsom fansider, bookingsystemer, webshops, forsideløsninger med videre. Det er vigtigt for mig, at en hjemmeside skal være så enkel at administrere for kunden som muligt, og jeg tager i hele processen udgangspunkt i behov og ønsker. Det er også muligt efterfølgende at aftale løbende vedligeholdelse af sitet.

CHRISLEA designer nye hjemmesider, vedligeholder og genopfrisker eksisterende brands og design indenfor kommunikation og markedsføring.

CHRISLEA hjælper dig i gang fra idé til handling igennem hele processen – lige fra at vælge et godt firmanavn, logo, køb og opsætning af domæne, backup af mailservere, opdatering af online varelagerlister, mv. – til dit helt færdige site.

Jeg håber, at du kan lide sitet, og har lyst til at indgå i en dialog om din virksomhed.

 

De bedste hilsner

Lea Christel Jørgensen

Kontakt os i dag.